Abstracts

Abstract, Spiritueel, acryl en goud/brons op canvas,  in verschillende formaten.  De universe... je gedachten... waar ga ik heen... waar kom ik vandaan,  zijn steeds terugkerende thema's in mijn abstracte werk.  Ik hou van mysterie en vooral het heelal geeft mij erg veel inspiratie. Er zitten veel vragen in de schilderijen, de beschouwer kan die vragen voor zichzelf vinden of beantwoorden, door te kijken en  het werk als het ware te voelen.   Verschillende afmetingen.

Abstracts, Spiritual, Acrylic, Gold and Bronzes on Canvas or Panel in different Formats. The Universe, your thoughts, ....where do I go to...where am I coming from..... returning themes in my abstract works. I love the mystery  and yhe Univers gives me a lot of Inspiration. Many questions in my paintings, the observer can find and answere them by watching and feeling the painting.

 De prijzen hier liggen tussen 200,-  350,-  tot 1000,- Euro